Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 29 November 2011 | 11:43 pm | 2 Atasinchi




alhamdulillah . bersyukur ke hadrat ilahi .
nard bersyukur sangat2 sebab hubungan kami dah baik
:face12: nard rase nih laa yang dasyat ,. :face65: hihi. tapi . nard tak kesah pon lahh . janji dia sudah memaafkan nard dengan hati yang ikhlas :face56: .
nard harap hubungan kami akan kekal sampai bila bila . amin
:face75: doa kan kebahagiaan nard ea ? Thanksyou :face64: . jujur nard cakap . nard sayang dia sangat sangat , tak sanggop nak berpisah dengan dia
:face56: jiwang karat kan nard ni ? hihi , memang pon lahh:face71: .. hmm . dah lahh . kita stop cerita pasal ni okay ? :face68:
korang ! malam semalam kan . nard ade p expo kat ayer hitam ,. jalan nak p kluang tuhh lahh ^^ lepas tuh . nard ade beli novel tau . nard mintak ayah
:face66: ,. mule2 . ayah memang tak bagi beli !:face65: ayah cakap . ' ape nih novel cinta CINTA ,:face69:
huihui ,, tapi nard berkeras jugak nak beli . ayah pon tak cakap banyak lah . beli jewp . hihi ,
korang nak tahu tak nard beli novel apa . nard kan beli novel yang bertajuk' TAKKAN MELUPAKANMU , ' muke depan dia nampak cantik and sinopsis nya pon menarik jugakk
:face55:. ue yang nard nak beli . hihi , nak ngok muka depan dia ? hihi .
jap ea ..
:face75:
jeng jeng jeng ,
|

|



nih dia !! cantik kan ? nak pinjam ? jumpa nard dulu kayy :face69:

and nard tadi kan bosan bosan . ade lah jugak picture yang nard edit .picture nard and boyfrienddd nard ! jangan jealouse tau ! nard sayang dia ! pic nye tak banyak pon .
4 je :)


:face57: hihi .

:face71:
cantik kan ? memang pon
sebab edit!!:face56: kalau tak edit . haa ! baru tahu muka nard yang sebenarnya cam mane :face68: . hihi ,. btw anugerah ALLAH semuanya cantik2 belaka . :face71::12::10:


kbaii . :c:

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google