Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 29 October 2011 | 11:51 pm | 0 Atasinchi




best tau main air nih >.<
huhuyyyy ! suka ? like aje :D
hai hai ! penatt !!
:face32: . korang penat takk ??:face46: haahh? kenapa korang tak penat ??:face56:oouhh ,. korang mana ikut nard ekk . apa lah nard nih :face12: . ehh . tapi .. nard pergi mana eak sampai penat nih ? hehe ,. korang nak tahu? nak ke? baik lah . nard bagitahu ye , nard pergi. pergi :face55: GUNUNG LAMBAK -dekat KLUANG :face28: hehe , best tau , nak tahu tak kami ada program apa? kami ada program ... hari keluarga lahh , :face46: . hehe ,,korang jles tak? mesti jles kan . ha . nanti nard tunjuk kan lagi pic2 kami . biar korang lagi jles . :face50: heehh . jangan lah marah ea .:face47: . okeh2 , nard mohon ampun dan maaf . nard tak jleskan lagi, ehh . korang ni . nard ctew pon . korang bukan nak baca sangat kan . :face59: tak apa laaahh ., nard tunjuk kan picture2 nard time kat sane je lah ye ?:131:
hehe , ehh . sabar lahhh . kejap kejap ye ,:face60::65:hah! nampak tak picture2 yang kat ats ue ? yang comel2 ue . hehe . ue lahh pic nye >.<:face68::face76: SORRY YE . terabor sikit picture nye . hehe:face65:

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google