Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, 30 October 2011 | 2:28 am | 2 Atasinchi

haha . korang ! nard di tag >.< wahhh . famous jugakk nard nih eak . ececeyh .. perasan sudha .
hmm . nard sebenar nya tak tahu nak buart apa . serius ! BLUURR !!
hah! korang mesti nak tahu kan nard di tag oleh siapa?
nard di tag olehh: jengjengjeng :D
DYE NIH LAA YANG SANGAT BAIK HATI =)
Name: Dorice Dolly Liam
Age: 16 y.o
City: Jaybee
Fev Colour: Purple
thanks yea Dorice Dolly Liam =))

opss .. sudha2 . nard nak cerita pasal nard pule ye ? bole??


dimulakan dengan بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
:)



about me ;)

1.name : nurul nadiah binti muhammad

2.nard nih seorang yang simple ;) . tak suka sangat make up .

3.tinggi ? tak pon . tak tahu lah bape cm kan ,, hehe . yang penting .
kalau nard pergi mana2 je dyeorang cakap nard darjah 5 ,6 . :( SEDIH tau ! padahal dah 15 tahun . exx candidate pmr lagi !=)

4.nard tak suka orang tegur nard , tapi orang tuh pown buat perkara yang sama >.<
yuup?? betuul lah tuh :P

5 . nard nih kuad jelouse tau . ! haha >.<
eh . tapi normal lah kan ? bukan jles kat sapa2 . jles kat pakwe sendiri jewk . >.< kalau dia tegur mana2 cewekk . mula lahh nard moody :(
hehe :((

6.ahh . tak suka orang yang tersangat over dan gediks kodd ? hehe
tapi nard pown gedik sikid kod . hehe
epp2 . jangan marah ye? nard kidding je:)

7.love bf . family and friends :)

8. open jewp >.< tak payah nak segan2 nan nard .. hehe

9.suka melepak . jalan2 ,hehe . dengan member :)

10.pemalu lahh >.<
kalau korang yang tegur nard . nard tegur bbalik . tapi nak tegur orang . malu lah . bukan sombong ok ? :)
hehe , tak apa kan ?

11. suka marah adik2 kalau dye bising . haha . keejam kan nard nih :P >.<



uhh . dah lah tuh . otak dah blurr je sebenar nya nih -.-'
sekarang , nard nak jawab yang Dorice Dolly Liam nih bagi . hehe .
ehh . korang nak tahu ke soalan nye apa? jap ye .. nanti nard tunjuk kan kat korang tau . jangan nangis tau :))
senyum senyum ;)

jap2 ,
ni lahh dye ..
jengjengjeng ^^


1. sape nama korang ?
:nama saya = nurul nadiah binti muhammad :)
2. suke tak bace entry blog dolly ?
suka >.< kalau dah tersinggah :)
3. ape korang buat bila on9 ?
facebook ke blog ? hehe
kalau facebook :nengok2 kat wall jewp and update status . hehe
blog pule : hah!ofcouse cantik kan blog yang buruks nih:) ha'a ! buruk kan ? hehe


4. korang ade boyfiee ?sape nme die ?
adalah :) : ishh ,. tak boleh tahu laah ,. secret of nard :P
5. korang nak berkawan dgn dolly ?
ofcous nak . tak kesah pon :) kalau dolly nak berkawan dengan nard :D
6 .ape kenangan korang yg korang tak lupa sampai skang ?
KENAL DENGAN 'DIA'
my sweet heart and my family :P
7. ape perkara yg buat korang sedih sangat ?
eehmm . kalau dye lupa kan kita =.= :(
8. dolly dgn boyfiee dolly (mohd zulhelmi) sepadan/tak sepadan ?
jap2 . check dulu . hehe
wahh . handsome boy . kalau dengan nard . sepadan kodd . haha
gurau je dolly . tak mau marah ye ? senyum2 . hehe peace ^^
dolly dengan dye sangat sepadan , :)
9. kenape korang rasa dolly and boyfiee dolly (mohd zulhelmi) sepadan/tak sepadan ?
sebab... 'kalau ada jodoh . kita jumpa lagi ' >.< hehe
10. ape pendapat korang pasal dolly ?bagi 7 pendapat korang okey .
oppzz . hehe . apa eak ?
okeh2
,
1. dooly comel !
2: open minded kann ? hehe
3.blog cantikk ...
4. suka berguraw kodd (:
5. dolly . blurr! kita blom kenal >.< so tak tahu pape lagii .. ehehe
11. benci tak jawab soalan dolly nie ?
takk lahh :D
cuma . belom kenal kan , tak tahu nak comment pe . takot salah pule =.=
sorry dear , sampai sini saja ok ?


hahh ! ni lah soalan dolly yang diberi kepad nard :))
berkutu kepala nard nak jawab taukk ! hehe . jawab dengan jujur nih :D
TAK MAIN TIPU2 ,,
hehe . byebye dear :)

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google