Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 11 October 2011 | 5:50 am | 0 Atasinchi
assalammualaikum warga blog !!
heyyy !! nak tahu something tak ? kalau tak nak tahu tak apa laah .. nard tak nak cerita . .. 
eahh . ni maseh hadap kat laptop tuh . nak dengar nard cerita lah tuh kan ? wwaahh ! suka sangat nard sebab kamu semua memang terbaik  lah ..
okeh . kita kembali kepada tajuk . =BUNTU=a.k.a tak tahu nak buat apa= . hah ! korang mesti dah tahu kan kenapa nard buntu sangatsangat nih ?! . whatt ? korang tak tahu ?*eceh2 macam real jewk nard buat cerita nih . nyampah kan . haha
acctually . sebenarnye nard buntu sebab nard BORING ! haha . itu jek . 
sampai kan nard tak tahu nak buat apa nih :S .selalu nya sebelum pmr . waktu2 macam nih nard tengah study . study apa2 lah kan . =.= , baik lah konon nye nih . hehe
tapi sekarang nih . dah rasa lain pulak kalau tak study . rasa bowink jek sampai tak tahu nak buat apa . tak kan nard nak online . makan ,solat ., tidur jek kan  , tuh yang nard ngendapngendap update blog ni . hehe . tak apa kan ? ? dalam hati#ehh . tak apa la blog aku .yang korang sebok kenapa #
ehh ehh .. korang jangan terasa ok ? nard just nak tambah ayat jewk sebenar nye . haha .! PELIK2 jewp aku nard nih . (nama dalam faceboook ) hee
hmm .. ok ok berbalik kpda tajuk nye . nard cuma nak korang share idea jewp !! hehe . korang cadang kan lah ape2 aktiviti untuk aku buat lepas ni yewp .! hehe ,
heeyy !! k .lah . sampai sini je lah nard nak tulis . penat dahh tangan nih menaip , hehe .,
k. babyee ~ :D

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google