Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 29 October 2011 | 12:23 am | 0 Atasinchi
hai korang ^^ ! hari ini , hari apa eak ? hari ape???
hari nih hari sabtu lah . tapi , kenapa nard tanya nih ? huhu . tak ada apa2 . nard cuma bored+boring+bosan=SAMA maksudnye ! >.<
apa yang nard buat eak hari nih ? nak tahu tak? nak ke? hehe . sebok je awak semua nih >.< malu lah nak  cerita ! ^^
ehh ! alololoy . jangan lah merajuk . okeh2 nard cerita sikit ea . sikit je taw . tak boleh banyak banyak , hehe 
nard just tidur , bangun , kemas rumah , masak , sidai kain . on9 . pas tu update blog lah !!! haha . :D
itu jewk sebenarnya =.=
ehh . tapi kan. nard sedih lahh .:(
nard tengah tunggu mesej dari 'dia ' nih .
erm , tak tahu lah dia marah nard ke tak .
tapi !  pape pon nard kena KUAT kan semangat okeh ?
huhu . okeh2 , nard cuba untuk menghadapi semua ini . mungkin ini semua cubaan daripada ALLAH S.W.T .:) . haih , nard nih touching pule -.- rleks2 sudah kan :D
sudah2 . STOP !
haahhh !  nard nak tanya korang . korang buat apa jek eak time2 gini ?
nard tahu . mesti tidur kan ? kan ? haha . nard kenal sangat dengan perangai korang . kihkihkih .. cam nard tak je kan ?
nard pown same . >.< hehe
korang kalau nak share pape kat nard , share lah . nard open jewp ^^
hehe . nard nak tinggal kan satu lagu untuk korang lah >.- . hope korang suka ! :D
jap ye !!
nih nih . bukak ye :)
cik nard
suka tak? suka tak ? :D

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google