Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 28 October 2011 | 1:36 am | 0 Atasinchi
hah , ! jawab2 . kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang ;D
HEHEk ,, gurau jek . alala . tak kan tak bole kudd ? mesti boleh kan ? kan ? haha
haihhh ,, nard dah lame tak update blog . hari ni baru rajin nak update blog . hehe ^^ sorry kawan . :) malas sikit and tak tahu nak cerite pasal ape . tak kan nard nak cerita pasal pakwe nard jek kan ? nanti korang bosan pulak . #yelah . asyik boyfriend nard jek . boyfriend korank tak kan ,. ehh ! tapi . nak buat apa nard cerita pasal bf korang . >.< hahaha,
hurm .. nard nak cerita something . :S
nak dengar tak ? kalau tak nak tak apa lah .
tapi , tak boleh korang semua mesti  kena dengar nard cerita , 
emm . nard kan ,. happy sangat sebab dapat tegur budak yang nard segan nak tegur ,. hehe , apa lah nard nih kan .  malu pulak >.<
#takkesahlah kan ?

haha . sudahsudah . nard tak tahu nak cerita apa sebenarnya ., haha ,
hah! nard nak tunjuk kan kat korang picture nard hangout dengan membe2 time birthday kaka alina :)
ENJOY IT !
ha . ni lah aq nard :)
yang tersangat poyo >.<

 ni bidadari nakal and nard
comel kan bidadari tuh ?
hee tapi . tinggi nye aku kan ? haha perasan sudha >.<
 nih jannah and faraliana
mereka memang sangat comel lah ^^
wahh . siap suap2 ag . cam bercouple . ! sweet sangat >.<
  
 haa ! ni hafiy and alina :)
dyeowg pasangan couple yang sangat cute >.<
ha! sebenarnye kami keluar nih . kami sambut birthday kak alina :D
=26.10.2011
rugi sape tak join ^^  hehe
 hah ! time nih . kiteowg karaoke ! ok taw suare kiteowg . haha . bole  masok af !
 uurrh  .sedap nya fara makan pizza !~nyam3 . mau ? hee

hah . ni lah budak tengah kebuluran nak makan sempat snap gambar lagi . haha
konon comel lah tuh .>.< haha
kalau korang sudi , tegurtegur lah nard nih  . nard malu dengan korang yang sangat comel and cute tuh :)
hehe . sudah lah . bye bye .,
ni nard nak tinggal kan picture untuk korang .
picture yang comelcomel nih ;)
PERASAN sudha :D

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google