Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 1 November 2011 | 6:00 am | 0 Atasinchi





hallo sahabat blogger blogger semua ! sihat tak?
alaah! jawab lahh . cepat2 . hehe.
ehh . apesal nard happy semacam jaa nih ? huhu
nard kan happy semacam jaa sebab korang baca post nard nih ..
nard happy tau !!! ;D
hahh! ada lagi satu dua tiga ...
ehh . waahh . banyak sebenarnya yang membuat kan nard happy sangat nih .
tak terhingga lah kan :P
nak tahu tak sebab ape??
first sebab !!!!
uuuhh . excited noohh ! haha
sebab nard dapat jumpa dengan si dia ! yang comel loteyh tuhh , hehe
nard tadi pergi jalan jalan dengan dia .di mana ada nard , di situ ada dia .
aceceyhh ! haha . sweet kan ?
nard tahu tuh . haha
PERASAN
emmhh
and second nard nak mengucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada

BidaDari NakAl (Faraliana)


dan
Zairu Liya
sebab mereka sudah menemani nard date ! dating tuhh ! >.<
hehe .
hah!! nard kan . ada tau edit picture .
baru jaa trytry .
edit pakai photoscape :D
entah okay atau tidak ! huhu .
nard malam tadi ada download photoshop .
tapi ......:(
hampeh! TIDAK MENJADI :(
sedih tauk ! sehari semalam nard tunggu download tuh siap :'(
tapi tak apa lahh !
tak kesah pon tau :P
yang penting nard dapat edit picture :P . hehe

and nih hasil nya ...
>.<
=>sila lihat di bahagian ATAS <=
okeAh tak dear :)
kalau suka like okay <3
thanks you >.<
bbye~

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google