Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, 30 October 2011 | 10:24 pm | 0 Atasinchi




:132:nard suka nih !! nak tahu tak kenapa ? sebab nard sudah berjaya tidak menghadirkan diri ke sekolah :face33: haha. nak tahu tak nard dah berapa hari tak sekolah ? nak ke tak nak ? owhh . nak ye ? . nard dah seminggu lebih dah tak sekolah :face68: termasuk cuti deepavali sekali tuh . :8:
nard ada buat status dekat facebook:face50: mahu lihat ? kejap ye :face75:
eeh , kalau letak pic , dye memang kat belah atas ea ? huhu , tak tahu laahh :face66:
huhuks . korang nengok lah yang dekat sebelah atas kiri ue ea...
kalau tak nampak tekan kod kat gambar tuh . hehe

tapi kan .. nard hari ini kurang sihat lahh :( nard selsema . asyik hhaasssyyuumm jaa !! >.< haww! merana laah :[
tapi . tak apa lahh :) nanti baik lah nih kan ? >.<



:face68: ehh , korang ! nak nengok tak picture boyfriend nard? hehe . kaalu korang nak nengok .meyh ! nard tunjukkan ok ?:face51:
hahh!! ue yang kat sebelah kanan atas uelah boypwen nard . nak tahu tak apa nama dye ? nama dye mohammad hazim . nama manja dye ajim
comel kan dye? hehexxx. :face65:
love you lahh sayang
:face56:



emmh . korang kalau sudi nak share pape , share lah ye? hehe :face68:
okeh lahh . sudahh :face69:
bye bye dear :)





:65:nurulnadiah:67:ajim:66::face19:

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google