Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, 19 January 2012 | 9:12 pm | 0 Atasinchi


heeyy stalker and peeps ! hai hai . firstlyyy , nard nak mintak maaf sangat sangat tersangat lah sebab dah lama tak update blog . korang mesti bosan kan dengan blog nard nih sebab tak ada update yang terbaruuu ! peace peace ! okay . abai kan .
okay . nard nak wish somethingg nihh .
HAPPY CHINESE NEW YEAR to all chinesse !!! xD
and for student . Happy hOlidayy , hahh hahhh , suka lettew ,
by the ways , sama lah kita !!nard pon suka kalau dapat cuti nih . tapi kan ,
kalau cuti , homework punyaaa lah banyak plus berlambak kan . so, amacam korang punya homework ? banyak takk? . nak tahu ke nard punya homework ? nak ke ?? :|
okayy . ermm . boleh lah tahan banyakk . tapi . tak lah banyak sangat . ehh , macam mana tuh ?
cam ni lah . . kira sedang sedang lah . tak banyak and tak sikit .
haha :D nard pelik kan ? ;\ .
Thankss . hehe
teettt! whatever! . okay lah . sampai kat sini je lah okay ? ;)
sayangg awookk Dan SELAMAT BERCUTII <3 :>

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google