Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, 1 March 2012 | 12:21 am | 0 Atasinchi

heyy si blogger and stalker :)
okayy . kita nengok tajuk hari ini 'Laptopku sudah kembali' means : korang mesti confius kan apa kena mengena laptop dengan semua ini ? okayy . sat na . nard cerita sedikit :)
sebelum ni laptop nard sebenarnya rosak . That why nard dah lama gilaa gilaa tak update blog :( sedih kan ? Alalala :( kesian nya stalker blog nard ni . tak ada apa apa pun kat blog nard kan selama ni . Nard minta maaf okay ? please forgive me :')
IloveYou lah . muahaha :D
forget that ! sekarang semua nya kembali seperti biasa buttt still ada problem lagi lah :(
sekarang ni musim musim exam kan ? korang tahu kan ? pada yang ambil exam la . yang dah tak sekolah tu tak payah nak nyebok :P
erm . cerita pasal exam ni . tiba tiba nard rasa takut pulak . kenapa ? Sebab kan nard sekarang ambil 10 subject . tahun lepas form 3 , 8 je :(
then , kesepuluh sepuluh subject ni sangat kritikal . contohnya sejarah , biology, fizik , kimia , add math , and other . Wish me luck okay ?(5/3/2012-9/3/2012) doa kan tau :')
oleh sebab itu , nard tidak boleh lah mengupdate blog hari hari :')
hopely korang semua faham dengan keadaan nard sekarang ni ea :')
nard sayang korang semua .
sorry for everything :>
Lovenard ツ


Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google