Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 6 April 2012 | 12:11 am | 0 Atasinchi


hi stalker sekalian .
nak tahu tak kenapa nard buat tajuk tahniah tu ? mesti korang nak tahu kan ? actually tahniah tu bukan lah untuk nard . tapi untuk best friend nard (faraliana) . Dia dapat MRSM dekat JOHOR BHARU . Tahniah kawan .
Sebenarnya nard happy and sedih . bercampur-baur perasaan ni tau :3
nard sedih sebab nanti tak ada siapa nak ajar nard before exam , selalu nya kitaorang akan belajar bersama-sama . Dia lah yang banyak tolong nard dalam pelajaran . kalau dia dah pindah nanti tak tahu lah . Rumah dia dekat dengan rumah nard so, selalunya kitaorang akan lepak sama-sama :')
siapa nak lepak dengan nard lagi nanti ?? :"(
tadi masa balik sekolah dia tiba-tiba datang kat nard . Dia nangis , nard pun tanya lah kenapa , dia cakap dia nak pindah . :( nard time tu memang tak terkata langsung . Nard sedih sangat sangat . Kawan-kawan nard ( Syareeza, Jumarni,jannah,Anna lyanaa,inqa) sedih sangat sangat sebab kitaorang selalu jalan jalan dengan dia . hmm .
Tapi dia pindah pun untuk kebaikan dia jugak . Kitaorang tak halang pun . just nak wish semoga berjaya , nanti calling calling lah orang sini ye?
Jangan lupa kitaorang !
doakan kitaorang berjaya kat sini tau :,D
ok lah . Selamat tinggal kawan . hope kau happy dekat sana . Ingatlah orang yang Tersayanggg
(Iqi) :')
hah ! Ahad ni nard harap dia dapat jalan-jalan dengan nard .
Last Day with her :")
 
dia yang kedua dari kiri . comel kan diaa :'D
tataa <3

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google