Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 17 April 2012 | 1:23 am | 0 Atasinchi


hi . percayakah anda sebenarnya empunya blog ni dah lama tak update blog ? :)
sorry ye stalker-stalker yang nard hormati dan nard sayangi.  :)  nard tak update blog bukan saja-saja atau pun apa . Nard sekarang ni dah tak ada laptop :3 . Laptop sudah rosak :/ sedihkan ? Tu lah padahnya jika 24 Jam online sahaja . :'/
ehh . hari ini dah 17/4/2012 ? ohh / cepatnya masa berlalukan ? bulan 5 dah mid year ohh :/
takutt . doa kan nard dapat yang terbaik eh ? keputusan Penilaian 1 nard teruk gila . malu aahh nak cakap . weekk :P
Nard cuba jadi yang terbaik , tapi kenapa tak boleh hah ? kenapa orang boleh berjaya sedangkan nard . hmm . masih lemah sangat . can you help me ? i need your helpp :'(
kawan nard Faraliana yang selalu bantu nard dalam pelajaran sudah pindah . Macam mana Nard nak update study lagi . Dah lah tak tuition . dekat kelas pun tak boleh nak bagi perhatian sangat . tak tahu lah kenapa :'/
ahh . ada ke siapa-siapa yang dengar rintihan nard ni ? Ada siapa-siapa yang sudi bantu nard ni ? :'(
hmm . I will try my best . pray for me please  .
Thanks :')
By The way , Kelmarin Nard pergi Batu Pahat Mall . Then , Nard pergilah kat kedai Laptop-Laptop tu . saja-saja mahu tengok. Lepas tu ....
Nard ada nampak Ipad 2 . Smart ! . Nard siap try lagi . main game kat situ . muahaha . *muka tak malu k . abaikan .
Harga dia boleh tahan jugak lah . RM1500 lebih . tak ingat berapa :'3 tapi kalau nak beli kat Ipad kat situ , dia kena beli satu set or ape ape lah , contohnya cover ke . :)
Nard nak sangat beli sebab nanti nak buat homework or kerja khusus apa-apa senangkan ?
hehe . semalamkan Nard try pujuk ayah . pujuk gila nak beli Ipad tu . :3 
haha . *gedik kan ? :P
After that , ayah cakap tunggu gaji sawit bulan 4 or 5 . Alhamdulillah . :)
Sayangg Ayahh :')
nard bersyukur sangat :)
 okay lah . ehh . boleh tak nard nak post gambar ? muehehe ,
alahai . manalah tau kan ada antara stalker-stalker ni nak tengok picture comel nard yang terbaru ni .(perasan sudah) haha  :D

I MISS YOU STALKER :)

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google