Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 3 August 2012 | 4:03 am | 0 Atasinchi
hee! hai geng ! :P korang ape khabar ? sihat ? ^.^
korang nak tak buat bisness online ? kerjanya senang saje . korang just sign up kat sini : http://prelaunchx.com/x/nadyaa . Dah siap sign up . korang just promote dekat kawan-kawan suruh join jugak ! nanti kita sama-sama dapat untung :)
eh ! korang jangan takut tau sebab kita tak perlu bayar 1 sen pun . kalau kita dapat seorang costomer kita akan dapat RM 10 , kalau korang dapat 5 orang costomer, mahu tak RM 50 korang dapat ? nak tak ? nak tak ? so.. sign up lah cepat-cepat ! jangan tunggu lama-lama , nanti lama-lama dia diambil orang .. hikhikk .
kalau korang nak tahu . nard kenal dengan bende alah ni daripada sini ( click je kat 'sini' tu ) nampak kan ? dia punya bonus punyaa lah banyakk . kalau dapat tu memang masyuklah !
nard sebenarnyakan buat ni sebab nard nak tolong ajim . Kalau duitnya dapat nanti nard nak bagi diaa . nanti biar senang dia nak beli keperluan belajar dia :') Dengan cara ini sahaja nard dapat bantu dia . Hopelly korang dapat beri kerjasama :)
Sama-samalah kita membantu ye <3
Thanks you kepada yang join tu ! Nard hargai sangat :')

Cara nak join ?
click ini : http://prelaunchx.com/x/nadyaa
cara nak promote ?
scroll mouse korang ke bawah . Then korang akan nampak Your Referral Link . bawah dia tu ada link korang then korang copy .
Selepas itu ?
Korang apa lagi , promote lah link korang tu :)
menggunakan ayat yang dramatik . korang boleh promote dekat Blog , chat , Status facebook , Twitter dan macam-macam lagi :)
Thank you for helping !
Tumblr_m82ty31pkr1qil418o1_500_large


click dan sign up ! :')

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google