Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, 28 June 2012 | 10:10 pm | 0 Atasinchi

Hai bloggers sekalian !
before that , Selamat hari Jumaat semua xD
anda macam mana sekarang ? sihat tak ? Nard di sini sihat-sihat belaka. Jangan risau lah ye ?
Aish . korang nak tahu something tak ? Today I fell don't like to do anything . Merepek . haha . actually bukan yang tu . hari ni kan sekolah nard ada buat Open school . Gerek kan ? Tapi malangnya nard tak pergi . Sebab ? keputusan Mid year hari itu TERUK gilaa . so , tak ada mood langsung pon nak pergi Open school tu . :'3 Kalau keputusan yang membanggakan tak apa lah . Nard dengan semangatnya nak datang pun :3
Selepas itu , jeng jeng jeng . Hah nard kan dah berapa bulan ni menjalankan kursus computer and now dah nak habis , masa Rabu lepas kan nard datang kursus tu . Tapi kan Nard tak tahu pulak yang sekarang ni kena buat kerja kursus . Serius , Tak ready apa-apa pun . Dengan sengalnya main buat entah apa-apa je . Hahaha .
ahh ! dah stop cerita pasal tu .
Kita sekarang cerita pasal HUBBY kita pulak lah . Meluat ? k. tak payah baca dan dipersilakan out from my blog :)
Garang tak ? Muahaha
Korang nak tahu tak ? masa hari Jumaat 22 haribulan 6 (kalau tak silap).
si dia mesej kita . ajak jumpa dekat kopitiam dia cakap ada benda nak bagitahu kat nard . Nard pun mesti lah tertanya-tanya kat dalam hati ni . apa ek yang dia nak bagitau ?
Then nard pun pergilah jumpa dia . Tiba-tiba dia cakap kat nard dia dapat U and hari Isnin nya dia terus pergi . Nard ? nard tak terkata lah . Happy and sedih perasaan ni tau :3
happy sebab dia dapat sambung belajar . Tapi sedihnyaa nard akan berjauhan dengan dia :'( Harrr . dah la setiap minggu asyik berkepit je , lepas tu dia tiba-tiba je nak tinggalkan Nard . Time tu dalam hati nard macam tak rela je . Tapi bila di fikirkan balik , Dia nak study je . Nard ni yang menggada lebih kan . Haha .
Dahlah . tak nak lah cerita pasal ni lagi , dia tetap saya puya dan selamanya . Doakan kami ada jodoh ok ? amin ..
Iloveyousayang <3 study betul2 dan take care . Don't forget me ya ? :'3
Miss you much much .
Thanks you all for read my post yang bla bla bla ni .


My Hubby <3

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google