Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, 31 May 2012 | 8:17 am | 0 Atasinchi



Hai , Assalammualaikum , Salam sejahtera dan salam satu Malaysiaa  .
Lagi apa yang tertinggal ?  hihi. Haa jawab jawab , jangan tak jawab :)
ehh . kenapa stalker nard ni MONYOKK je ?
Haaa ! nard dah tau . ni mesti sebab nard dah lamaa gilaa gilaa tak UPDATE BLOG kan ?
Nard mintakk maaf sangat sangat tau sebab nard ada masalah Teknikal lah .
Teknikal ke ? haa , ye laaaa :P
ehh , stop stop .
dah . kita buka cerita baru okay .
okayy sekarang korang yang budak sekolah mesti suka gilaa kan ?
dah tahu dah sebab apaa :P 
Sebab Holidayy kan ? hahh . sama lah kitaa . hehew ,
korang  Holiday ni pergi mana je? Nak tahuuuuu . Nakkkk laaahhh ;/
okayy , tak apa tak apa .
Tak nak kawan . ehh . okayy okayy . nard main main je .
korang mesti nak tahu kan nard cuti ni pergi mana je ?
haa . mehh sini , Dengar baik baik ye kawan . Ehh salah ! Baca baik baik ..
Nard just pergi hantar cousin Nard pergi Universiti and pergi Rombongan kat Cameron Highland <3
Nak ikut ? jom aa . Tapi tambang Bayar sendiri k . Haha
dah dah , jangan merajuk . nanti korang pergi HOLIDAY pun bukan nak ajak nard kan . tau dahhh .
sayaang sayangg saya sekalian , Nard nak mintak maaf banyak banyak kepada sesiapa yang selalu STALKER blog nard tapi tak ada apa-apa pun .
Nard harap sangat korang faham </3
Hopelly  ! korang tak BOSAN kalau singgah kat blog nard yang tak seberapa ni .
k lah . TAKE CARE GUYYSS .
hopely jaga diri ye </3 Nanti kalau dah habis Holidayy tu , jangan lupa  payperr Exam MID YEAR tu .
nard pun takut dah ni . doa kan nard BERJAYA k ? :'3
senyummm :)
NadyaaNonsense .

maaf kalau tak sempat nak update lagiii :'3

Byee Byee :3
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google