Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, 30 December 2012 | 8:52 pm | 0 Atasinchi
ehem ehem hemmm *sakit tekak*
hellooo semuaaa *lambai tangan*
Nampak tak kelainan dekat blog Nard ni? Wuuu //blogskin baru *bisik-bisik
Cantik tak? 
cakap cantik please! *i bagged you*


okayy kita stopp cerita pasal blog ni dan sekarang kita tengok tajuk di atas tu. tuu tuuu 0.o 
What?! Good byee 2012? All the end's 2012.
Hmm hmmm banyak kenangan pahit, manis, tawar, masin, lagi apa? hmmm banyaklah.
tapi tu semua nard nak simpan dalam poket dan 2013 ni nard nak buka lembaran baru.
2013 saya SPM woi *jerit kuat-2*
I am fall in love with SPM 
A+? 
In shaa Allah
I will try my best for my future husband Ehhhh future life ^_^
Azam 2013 yang akan datang ni ialah...
jeng
jeng
        jeng........
  • saya nak cukup solat 5 waktu

  •  tak nak gaduh-2 lagi kat sekolah *konon*

  •  tumpukan perhatian sepenuhnya bila cikgu mengajar *taknak bebel-2 lagi dengan kawan. 

  •  Exam-2 yang mendatang nak dapat the best result!! amin :')


  •  gembirakan ibu bapa :'D

  • result gempak! 10A+ In sha Allah. amin!!

  •  tutup aurat dengan sempurna  

  •                     couple pun berpada-pada . tak mahu lebih-2 ^_^

  • Tak nak cakap kosong dengan azam tahun depan!!

  • one more?!

  •    Taknak kecewakan semua orang









                                                   
 // MAK AYAH, DOAKAN AKAK DAPAT BUAT YANG TERBAIK UNTUK MAK AYAH EA. SENTIASA DOAKAN AKAK BERJAYA. I LOVE YOU MUM AND DAD :')








 woww! you know what i know? nama kelas dekat SMK YONG PENG dah tukar babe! Aku baru tahu sebab tadi aku tak pergi sekolah. Wkwkwk sumber daripada syareeza. Macam tak percaya gitu loooo. haha. Kelas aku namanya Bougainvillea. Fuhhhgg cantik! Alhamdulillah aku stay dekat kelas aku time form 4 :')okayy stop it.



heyy korang! malam ni new year kan? korang pergi dataran tak? apa azam 2013 korang?

 Share share ahh >.<



Apa-apa pun nard doakan korang dapat yang terbaik dan jadi manusia yang soleh dan solehah untuk 2013 ni. Amin :')


//SAY ASSALAMMUALAIKUM 2013



Tumblr_mfppvbpenv1qcu0cno1_500_large




     










Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google